Husforsikring findes både til helårsbolig og til fritidsboliger

Find en god husforsikringMan kan købe sig til flere forskellige typer af husforsikringer. Man kan både få en husforsikring til sin helårsbolig, og man kan også få det til sin fritidsbolig. En helårsbolig er som navnet også antyder en bolig, som man er bosat i hele året rundt. En fritidsbolig er derimod en bolig, som man opholder sig i perioder. Der er forskellige regler i forhold til forsikring af henholdsvis fritidsboliger og helårsboliger, og det er noget, som du bør være opmærksom på, når du skal tegne en husforsikring hos et forsikringsselskab. Både regler og priser på en husforsikring vil nemlig altid være varierende, når der er tale om forsikring af henholdsvis helårsboliger og fritidsboliger.
Læs resten

Udgivet i forsikring | Kommentarer lukket til Husforsikring findes både til helårsbolig og til fritidsboliger

Hvad sker der, hvis indbruds-uheldet er ude?

Uhledet ude? Indbrud, alarm og advokat

Uhledet ude? Indbrud, alarm og advokatDanmark har verdensrekord i Norden, når vi kigger på antallet af indbrud. Men selvom vi i julen 2013 havde flere indbrud end de foregående 5x december, var der i 2013 et samlet fald i indbrud.

Det betyder dog stadig, at der i 2013 blev anmeldt knap 42.000 indbrud (kilde).

Hver dag bliver mere end 100 danske huse indsat for indbrud. Og hvad sker der for de, der gør? Læs resten

Udgivet i alarm | En kommentar

Alarmer til hjemmet

Hvordan er du stillet hvis du får indbrud? Kan alarmer være løsningen?

Alarmer til hjemmet
Nogle genstande kan erstattes, andre kan ikke.
Et væsentligt spørgsmål at stille sig selv, er hvordan man er stillet i tilfælde af indbrud i sit hjem. En forsikring er selvfølgelig alfa omega i forbindelse med indbrud, uden en forsikring er der ingen hjælp at hente, hvis man har haft indbrud. Forsikringen dækker over de tab, genstande og skader som kan erstattes og genoprettes, men en forsikring er kun en økonomisk støtte.

I forbindelse med et indbrud kan der meget vel være skader og tab som ikke kan erstattes. Ting og genstande af affektionsværdi, arvegenstande, billeder og ikke mindst tanken om at der har været fremmede personer og rode rundt i ens hjem, er ofte følger til et indbrud, som en forsikring ikke kan hjælpe en med at erstatte eller glemme. Sikrer man sig selv med alarmer til hjemmet, har man en ekstra forsikring i tilfælde af indbrud.

Med alarmer i hjemmet når tyven sjældent ind i huset, og mange skader og tab kan på denne måde forhindres.
Læs resten

Udgivet i sikker chat | Tagget , , , | Kommentarer lukket til Alarmer til hjemmet

Tjek din chat – sikkerhed på nettet

Der findes mange forskellige måder, børn og unge kan chatte på. Se her, hvordan du bør agere, hvis du vil chatte sikkert og undgå ubehagelige ting. Der er flere forskellige måder, du kan chatte på, og vi giver dig her en håndfuld tips, du kan bruge i de forskellige chatprogrammer.

Læs resten

Udgivet i sikker chat | Tagget , | 4 kommentarer

Sikker chat

Sikker chat på internettet
Børn og unge bruger meget af deres tid på internettet, og det er vigtigt, at de ved, hvordan de skal agere, når de færdes på nettet. Der er mange ting, man kan gøre, for at sikre sig mod mobning, pædofile og andre ubehagelige ting.
Læs resten

Udgivet i sikker chat | Tagget , , | Kommentarer lukket til Sikker chat

Alarmsystemer, videoovervågning- og sikringsudstyr til erhverv og private boliger

Boligalarmer.dk er et dansk firma, som tilbyder deres kunder en bred vifte af løsninger, der kan sikre dine ejendele, uanset om du er erhvervs- eller privatkunde. Se, hvad du kan få som kunde hos boligalarmer.dk:
Læs resten

Udgivet i alarm, Sikring | Tagget , , , , , , , , , , , , , , , | Kommentarer lukket til Alarmsystemer, videoovervågning- og sikringsudstyr til erhverv og private boliger

Sikring af private hjem

Når du skal sikre dit private hjem mod indbrud, er det alfa og omega, at du først sikrer dine døre og vinduer med kraftige låse og beslag.
Derudover kan du sikre dig med mange forskellige foranstaltninger, som vi viser dig i det følgende.

Som supplement til kraftige låse og beslag kan du få flere forskellige typer alarmer samt videoovervågning og røgkanoner, og du kan også vælge at mærke dine ejendele. Læs resten

Udgivet i Sikring | Tagget , , , , , , , , , , , | 2 kommentarer

Stop tyven med en alarm inden det går galt

Har du en alarm i hjemmet? Måske skulle du overveje det!

De seneste par år er antallet af indbrud i private hjem steget. Det skyldes flere faktorer. For det første er de danske virksomheder blevet bedre til at sikre sig mod ubudne gæster, og for det andet er banker, tankstationer osv. begyndt at ligge inden med færre kontanter, hvilket gør det mindre attraktivt for tyven at lave indbrud.
Læs resten

Udgivet i alarm | Tagget , , , | En kommentar

CrimPrev.dk åbner snart

På CrimPrev.dk vil du snart kunne læse alt om tyvisikring og tyverialarmer

Udgivet i internet sikkerhed | Kommentarer lukket til CrimPrev.dk åbner snart