Alarmer til hjemmet

Hvordan er du stillet hvis du får indbrud? Kan alarmer være løsningen?

Alarmer til hjemmet
Nogle genstande kan erstattes, andre kan ikke.
Et væsentligt spørgsmål at stille sig selv, er hvordan man er stillet i tilfælde af indbrud i sit hjem. En forsikring er selvfølgelig alfa omega i forbindelse med indbrud, uden en forsikring er der ingen hjælp at hente, hvis man har haft indbrud. Forsikringen dækker over de tab, genstande og skader som kan erstattes og genoprettes, men en forsikring er kun en økonomisk støtte.

I forbindelse med et indbrud kan der meget vel være skader og tab som ikke kan erstattes. Ting og genstande af affektionsværdi, arvegenstande, billeder og ikke mindst tanken om at der har været fremmede personer og rode rundt i ens hjem, er ofte følger til et indbrud, som en forsikring ikke kan hjælpe en med at erstatte eller glemme. Sikrer man sig selv med alarmer til hjemmet, har man en ekstra forsikring i tilfælde af indbrud.

Med alarmer i hjemmet når tyven sjældent ind i huset, og mange skader og tab kan på denne måde forhindres.

Sikre dig selv og dine nærmeste med alarmer til hjemmet
Det er ikke ualmindeligt at man hører historier om, at tyven har været inde og liste rundt i folks hjem imens de lå og sov.
Tanken om en tyv i soveværelset eller børneværelset er ikke rar.

En tyv der bliver fanget i affektion, kan risikere at reagere voldeligt. Bliver han ikke opdaget, tager han med garanti genstande af betydning og værdig med sig ud af huset. Den vigtigste forebyggelse imod tyveri og indbrud er alarmer til hjemmet. Med alarmer, kommer tyven sjældent længere end til døren eller vinduet, før han løber sin vej igen.

Faktisk viser undersøgelser, at bare et alarmskilt nedsætter risikoen for indbrud med hele 70%. Bare selve skiltet stopper altså mange tyve – hvad gør en alarm så ikke? Ønsker du en tryg nattesøvn, eller en rolig ferie, er det en god ide at investere i alarmer til hjemmet.

Hvad kan alarmer til hjemmet bruges til?
Alarmer til hjemmet bruges til at stoppe tyven! Ganske enkelt.

Med alarmer i hjemmet får du mere tryghed i hverdagen, du får en tryg nattesøvn, du passer på værdier i dit hjem, og hvis uheldet skulle være ude, får du en sikker reaktion ved indbrud. Mange alarmer har indbygget røg- og kuliltealarmer i sig. Herved får du flere alarmer i et, og er så godt man kan være, forsikret imod ulykker i hjemmet.

Dette indlæg blev udgivet i sikker chat og tagget , , , . Bogmærk permalinket.

Der er lukket for kommentarer.