Tyverialarm uden abonnement

Tyverialarm uden abonnement, er et alarmsystem som ikke er koblet til en kontrolcentral som for eksempel vagtselskabet G4S og deres udrykningsservice. Her køber du et alarmsystem for et engangsbeløb. Med tyverialarm uden abonnement har mulighed for at få en alarm med GSM system (Global System for Mobile communications). Systemet GSM forsyner dig med live streaming af din ejendom via sms, så du til enhver tid kan holde øje med hvad der sker og på den måde dokumentere, hvis uheldet skulle ske. Ved at vælge GSM gør at du har mulighed for at selv reagere ved at tage ud til adressen, eller som mange af de nyeste alarmer har, kan du også få live-stream i form af billeder på din smartphone. Når der er tale om tyverialarm uden abonnement så kan du finde et stort udvalgt af disse – alt fra overfaldsfunktioner til videooptagelse. Hele pointen med ”uden abonnement” er simpelthen for at fremhæve, at der ikke et opkoblet kontrolcentral på systemet som overvåger hjemmet.
Skal jeg vælge med eller uden GSM modul?

Som nævnt har du mulighed for at vælge GSM modul, selvom du vælger en tyverialarm uden abonnement som løsning. Ved tilvalget af GSM modullet har du mulighed for at reagere hvis uheldet skulle være ude. Dertil er det også altid en god idé, at benytte dig af dine gode naborelationer, og bede dem om hjælp. Desuden gør et GSM modullet at man kan agere proaktivt, når alarmen går i gang, og ikke efter hvor man eventuelt er kommet hjem fra ferie, arbejde eller noget helt tredje.

Vælger du løsningen med GDM modul, skal du bare være opmærksom på at du skal købe et
sim-kort til GSM alarmen, hvilket købes separat.

Fordele og ulemper ved tyverialarmer uden abonnement

Hvorvidt man skal vælge en tyverialarm uden abonnement, er en personlig sag og afhænger også af hvad ens behov er. Men som udgangspunkt for beslutningstagning, kan man kigge på de fordele og ulemper der er ved tyverialarm uden abonnement. Først og fremmest, er det et engangsbeløb man skal af med, og derefter ejer man selv alarmsystemet. Her er der ingen månedlige omkostninger eller eventuelle gebyrer, idet man ikke få en tilknyttet udrykningsservice. Dertil er den store fordel, at du til enhver tid har mulighed for at udbygge dit alarmsystem med yderligere detektorer, som for eksempel kunne være gas- og brandalarm detektorer m.m. Yderligere er der mere fleksibiliteten forbundet med denne løsning, idet man efter behov kan opgradere sit alarmsystem. For at anskaffe ekstraudstyr og opgradering af systemet er forholdsvis billigt. Til gengæld ulempen er, at der ikke er vagtudrykning ved alarmmelding. Dette betyder at man selv skal reagere på alarmer og dertil skal man selv være klar til at finde opstået fejlalarmer, hvilket kræver at man sætter sig godt ind i den valgte tyverialarm man vælger.

Er tyverialarm uden abonnement den rette for mig?

Denne løsning egner sig bedst til dem som ønsker mere sikkerhed og tryghed i hverdagen, men ikke ønsker at betale for udrykning. Grunden til at mange vælger denne løsning fra, er fordi de ikke har overskud eller tid til at forholde sig til hele opsætning og installation af alarmsystemet. Dog det som mange ikke ved, er det ikke kræver ret meget teknisk viden eller særlige teknikker for at kunne sætte hele alarmsystemet op. Her er der en del hjælp at hente online, hvor der er mange sider med vejledning og forklaringer på, hvordan det hele skal installeres og hvordan det hele fungerer i sin fulde helhed. Desuden ved at vælge tyverialarm uden abonnement betyder, at man er herre over udstyret, og man kan i princippet konfigurere, justere og opgraderer alarmen så det hele tiden passer til ens behov og ønsker. Sidst og ikke mindst, når alarmen skal udskiftes eller simpelthen er blevet for gammel skal man ikke tage stilling til at aflevere det til alarmselskabet.